Velkommen til
Bøllebørnene og Jannies Småfolk

Vi er to skønne pasningsordninger der arbejder sammen – og hver for sig. Charlotte startede Bøllebørnene i 2009 og Jannie startede Jannies Småfolk i 2023, men har over 10 års erfaring som kommunal dagplejer.

Vores hverdag er fyldt med legepladser, gymnastik, musik, sang, læsning, leg, kreativ udfoldelse og masser af hygge.

Vi sætter udelivet højt, og kommer ofte ud på ture i nærmiljøet til bens eller med ladcykel.

Helt fra hjertet – verdens bedste sted at få passet sine børn. Vi kører på 5 år med vores 3. Barn hos Charlotte. Dagligt bliver vi mødt med smil, glæde og omsorg. Lotte hjælper, støtter og bakker op om barnets udvikling i samarbejde med os som forældre. Endvidere udfordres børnenes sanser både i hjemmet og med ugentlige udflugter. Jeg har trygt afleveret mine børn i gode hænder, og priser mig lykkelig over at vi stadig har 2 gode år tilbage. Vil til en hver tid anbefale Charlotte og bøllebørnene privat pasningsordning.
Lærke Hartvig Zoll
Den mest fantastiske “private pasningsordning”. Charlotte er så omsorgsfuld overfor børnene, og der er hjerterum. Man kan ikke forestille sig et tryggere sted at aflevere sine små guldklumper. Vi har/har haft alle vores 3 børn passet hos Lotte og puha, det bliver hårdt, når vi skal sige farvel til sommer. Charlotte får vores varmeste og bedste anbefaling.
Marie Gaarde Høpfner

Hvis du mangler et godt og trygt sted at få passet dine børn skal helt sikkert vælge Jannie.

Patrick Højgaard

Fantastisk dagplejemor. Vi nyder at have vores pige hos dig Jannie.

Kristina Kantsø

Den dejligste dagplejer, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger. Begge min børn har været hos Jannie og den yngste går der nu.

Charlotte Brandstrup Ottendahl